OM OS

I sommeren 2016 flyttede vi fra København til Ærø. Her har vi købt en gammel gård, som vi nu er i gang med at sætte i stand. Både hus, have og butik er work-in-progress. Det samme er vores webshop. Via vores butik og showroom i den store lade, LADEN, forhandler vi blandt andet havemøbler fra franske FERMOB og parasoller fra schweiziske GLATZ. I øvrigt har vi skønne fairtrade hængekøjer fra LA SIESTA. Se mere på vores webshop.

Vi har netop indrettet butik i den gamle garage. Butikken kalder vi selvfølgelig for, GARAGEN. Der vil være faste åbningstider hele året fra april 2024.

Se aktuelle åbningstider på vores INSTAGRAM eller her på siden NYHEDER & ÅBNINGSTIDER.

MEN en del af vore koncept er også, at vi altid har åbent efter aftale, hvis du vil se på havemøbler eller parasoller i vores showroom.

Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde præcis de møbler eller den parasol, som du skal have de næste mange år. Bare ring til os på +45 26822699, så finde vi et tidspunkt, som passer dig.

NB! Også hvis du ønsker at købe en hængekøje, ørestikker fra LULU CPH eller lamper fra FERMOB.

  

HÖFATS BÅLFAD/GRILL

 

Webshoppen er ny og vi øver os, men vi vil så gerne yde den bedste service. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, som du har spørgsmål til. Vi sender også meget gerne et tilbud på både havemøbler og parasoller.

I det gamle maskinhus, MASKINHUSET, i haven holdes der løbende keramikkurser. Det kræver ingen forkundskaber - alle kan være med. Se mere på INSTAGRAM og skriv til os, hvis du har lyst til at være med. Som noget nyt vil der også her afholdes HELLO MAKER-workshops. Det er workshops af 2-3 timer, hvor du med lærer et håndværk og hygger dig med andre i et kreativt fællesskab.