OM OS

I sommeren 2016 flyttede vi fra København til Ærø. Her har vi købt en gammel gård, som vi nu er i gang med at sætte i stand. Både hus, have og butik er work-in-progress. Det samme er vores webshop :-) Via vores showroom forhandler vi blandt andet havemøbler fra franske FERMOB og parasoller fra schweiziske GLATZ. I øvrigt har vi skønne fairtrade hængekøjer fra LA SIESTA. Se mere på vores webshop.

Vi har faste åbningstider i sommerperioden. Men også på andre tidspunkter året rundt. Vi holder bl.a åbent flere dage i både vinterferien og påsken 2023. Se aktuelle åbningstider på vores INSTAGRAM. 

  

Desuden har vi altid åbent efter aftale, hvis du vil se på havemøbler eller parasoller i vores showroom.

Vi vil nemlig gerne hjælpe dig med at finde præcis de møbler eller den parasol, som du skal have de næste mange år. Vi har åbent, når det passer dig. 

NB! Også hvis du ønsker at købe en hængekøje, ørestikker fra LULU CPH eller lamper fra FERMOB.

Webshoppen er ny og vi øver os, men vi vil så gerne yde den bedste service. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis der er noget, som du har spørgsmål til. Vi sender også meget gerne et tilbud på både havemøbler og parasoller.

I det gamle maskinhus i haven holdes der løbende keramikkurser. Det kræver ingen forkundskaber - alle kan være med. Se mere på INSTAGRAM og skriv til os, hvis du har lyst til at være med.