SY SKÆVT SAMMEN

Nøj, hvor vi glæder os! 

BADASS BRODERISTEN aka Trine Runge Jessen kommer til FÆRGEVEJ46 05. maj 2023 - St. Bededag kl. 16-18. Vi åbner baren kl. 15

Trine skriver om sig selv

Min kærlighed til korsstingsbroderi begyndte, da jeg var 10 år og på et skolekursus blev sat til at brodere servietringe (!!). Produktet var åndssvagt, men det der med at være sammen med andre om at sy var fantastisk.

Barndommen bød også på ægte 70’er tekstilprojekter med bl.a. stoftryk og batik, så vejen var banet for at tilbringe fem år af mine 20’ere på Designskolen i Kolding med tekstiler som speciale. Herefter fulgte 15 fabelagtige år i mit og Helene Jensens firma Sen-Sen, hvor vi lavede boligtekstiler som ingen andre.

Nu har jeg igen for alvor kastet mig over nål og tråd, og når jeg broderer, oplever jeg en nærmest meditativ ro.

Jeg broderer af princip kun motiver, der er sjove, mærkelige eller anderledes, og jeg vil hellere have fingrene klippet af end at brodere sommerfugle og nisser. Der er noget fabelagtigt kontrastfyldt i at kombinere den traditionelle mønsterverden med noget helt skævt, og derfor har jeg bl.a. en perlerække af broderede madbilleder som den klassiske Jakabov, medisterpølser og andet obskurt dåsemad.

Læs mere her: https://broderist.com/om-broderisten

Køb din billet her på webshoppen.  Og køb eventuelt også en billet i julegave til én, som trænger til at grine lidt, nørkle lidt og hænge ud med en lade fuld af sjove mænd og damer. 

FREDAG 05. MAJ (ST. BEDEDAG) KL. 15:30-18:00, FÆRGEVEJ 46, ÆRØ

Der vil være mulighed for at købe øl fra BRUTAL BREWING, økologisk saft fra BIES BRYGGERI, samt skønno kaffe fra vores lokale kafferisteri, DYNAMO. 

GLÆDER MIG TIL AT SE JER

- Rie

Indsend en kommentar